Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

AKTUÁLIS PRODUKCIÓK
2014. JÚLIUS - DECEMBER
FEKE PÁL HIVATALOS HONLAPJA
Januárban újra Spamalot és Miss Saigon
2014. dec. 23. 14:10
Januárban a Madách Színház ismét műsorára tűzi a Spamalotot, amelyben Pali két alkalommal, 8-án és 10-én 19:00-kor játszik.

A Budapesti Operettszínház Miss Saigon előadásában Pali január 19-én, 20-án és 21-én este szerepel.
December 27-én és 28-án Beatünnep az Arénában
2014. dec 23. 13:42
December 27-én és 28-án nagyszabású koncert keretében tartja a magyar rock- és beatzene ünnepét az idén 50 éves Illés zenekar, valamint a magyar könnyűzenei élet számos szereplője. Szörényi Levente, Szörényi Szabolcs és Bródy János mellett színpadra lép többek között Tóth Gabi, Feke Pál, Vastag Csaba és Vastag Tamás, Szabó Ádám, a Pannonia Allstars Ska Orchestra (PASO), a Subscribe, az Anna and the Barbies, az Intim Torna Illegál és az Ivan & the Parazol. Közreműködik az Óbudai Danubia Zenekar Kesselyák Gergely vezényletével.
Pali januártól a Mozart! musicalben
2014. dec. 19. 20:25
Pali január 16-án és 17-én mutatkozik be Colloredo szerepében a Mozart! című musicalben a Budapesti Operettszínházban. Ez alkalomból Pali a TV2 Mokka című műsorának vendége volt Kero társaságában. A beszélgetés ide kattintva látható.
Zene, New York, Szerelem olvasópróba Sopronban
2014. dec. 12. 19:06
Megtartották az olvasópróbáját a Zene, New York, Szerelem című romantikus musicalnek a Soproni Petőfi Színházban. Neil Simon-Marvin Hamlish-Carole Bayer Sager művét Szurdi Miklós állítja színpadra. A két főszereplő Feke Pál és Vágó Bernadett. A bemutató február 28-án lesz.

Az olvasópróbáról bővebben a színház honlapján olvashatnak, illetve a próbán készült fotókat is megtekinthetnek.
UNICEF adománygyűjtő akció az Arena Plazában
2014. dec. 6. 12:03
UNICEF "Akikért a harang szól" adománygyűjtő akció: 5 másodpercenként meghal egy gyermek, 5 másodpercenként megszólal egy harang - december 2-től 2015. februárig az Arena Plaza Jégteraszán.

Highslide JS
17 ezer kisgyermek hal meg nap mint nap: erre hívja fel a figyelmet az UNICEF adománygyűjtési akciója, melynek keretében 2000 darab kiscsengő került kifüggesztésre az Arena Plaza Jégterasza fölé. Ezek a kis lélekharangok a gyermekekre emlékezve szólalnak meg december 2-től 2015.februárjáig. Az Arena Plazában és a Jégteraszon kis csengettyűk is kaphatóak 500 forintos áron. Már egy kiscsengő árából az UNICEF biztosítani tudja egy súlyosan alultáplált kisgyermek teljes napi élelmezését.

A nyitó rendezvényen részt vett D. Tóth Kriszta, az UNICEF nagykövete, az Engi Klára által vezetett Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség utánpótlás programjában résztvevő gyerekek, a Szent Angéla Általános Iskola és Gimnázium gyerekkórusa, valamint számos ismert személyiség.
Megjelent a Musical Live 1. lemez!
2014. dec. 5. 19:52
Már hivatalosan is kapható a Musical Live 1. lemez. A CD december 5-től megvásárolható a Media Markt és a Libri országos hálózatában, valamint a shopline.hu és mgrecords.hu oldalakon.

A december 4-i dedikálásról a képre kattintva néhány fotó megtekinthető a galériában.

A Musicalinfo interjúját Palival a lemez megjelenéséről ide kattintva olvashatják.
December 4-én dedikálás és közönségtalálkozó a Madách Színházban
2014. nov. 23. 16:58
Legújabb lemeze megjelenésének alkalmából december 4-én 16:30 és 17:30 között Feke Pál közönségtalálkozóra várja az érdeklődőket a Madách Színház előcsarnokában, ahol még a hivatalos megjelenés előtt megvásárolhatják és személyesen a színész-énekestől vehetik át a dedikált lemezt.

Ha az elsők között szeretné kézhez venni a CD-t, jelentkezhet a rendeles@fekepal.hu email címen vagy a Feke Pál Official Fanclub Facebook oldal eseményén.
Highslide JS
Feke Pál: Musical Live CD - decembertől a boltokban!
2014. nov. 14. 18:12
"Nagyon boldog vagyok, hogy hosszas előkészületek után hamarosan megjelenhet az élő koncertfelvételt tartalmazó új nagylemezem.

Nagyszerű csapattal, zenészekkel, valamint vendégeimmel, Keresztes Ildikóval és Serbán Attilával együttműködve egy igazán változatos, rockos, dinamikus koncertet adtunk, mely így most már hanglemez formájában is megmarad..."

Highslide JS
A lemez megjelenés részleteiről, pontos időpontjáról hamarosan tudunk tájékoztatást adni. Az album országos terjesztésben a Media Markt, Libri és Líra üzletekben is megvásárolható lesz...
Kiderült, ki játssza a Zene, New York, Szerelem romantikus musical női főszerepét!
2014. okt. 21. 20:46
Vágó Bernadett, a Budapesti Operettszínház népszerű színésznője lesz Feke Pál partnere a kétszereplős musicalben.

Vágó Bernadett olyan musicalek főszerepeit játszotta el, mint a Ghost, Elisabeth, Abigél, Miss Saigon, Szépség és a Szörnyeteg.

Az édes-bús szerelmi történet bemutatója 2015. február 28-án lesz a Soproni Petőfi Színházban.


Highslide JS
ZENE, NEW YORK, SZERELEM
They’re Playing Our Song
romantikus musical két részben

Szövegkönyv: Neil Simon
Zene: Marvin Hamlish
Dalszövegek: Carole Bayer Sager
Fordította: Galambos Attila

SZEREPLŐK:

Vernon Gersch: Feke Pál (Junior Prima és Artisjus díjas)
Sonia Walsk: Vágó Bernadett

Valamint:
Phil hangmérnök hangja: Savanyú Gergely

Közreműködik: a Sopron Balett és a produkció zenekara, a zenei szakma legkiválóbb zenészei

Díszlettervező: Khell Csörsz
Jelmeztervező: Fekete Mónika
Koreográfus: Szakál Attila
Hangszerelés: Sebestyén Áron
Zenei vezető: Feke Pál és Sebestyén Áron
Karmester: Ruff Tamás
Sound supervisor: Mohai György
Vezető hangmérnök: Mohai György
Látványtervező, vetítés: Madarász János “Madár”
Művészeti vezető: Feke Pál
Rendező: Szurdi Miklós

BEMUTATÓ IDŐPONTJA: 2015. február 28.
Rising Star fotók, cikkek, videók
2014. okt. 21. 20:30
Az elmúlt hetek megjelenései a Rising Star előkészületeiről:

Bemutatkozik a Rising Star zsűrije (galéria)
Aktív: KERO kordában tartja zsűritársait?
Mokka: A Rising Star zsűritagjai
Így készül a Rising Star beharangozó kisfilmje (galéria)
Videó extra: Feke Pál a Rising Star válogatásról
Így készül a Rising Star promója (galéria)
Videó: Megkezdte munkáját a Rising Star zsűrije
FEM3 Café: Beszélgetés Feke Pállal
Pali a Rising Star zsűrijében!
2014. szept. 15. 20:09
Itt a Rising Star zsűrije!

Pásztor Anna, KERO - Kerényi Miklós Gábor, Feke Pál és Mező Misi. A nézők mellett rajtuk múlik majd, kik lesznek a TV2-n ősszel induló Rising Star versenyzői.

Highslide JS
A zenei tehetségkutató zsűrije nem vesztegeti az időt, a november 9-én induló élő adások előtt a héten már bele is fog a legígéretesebb énekesek meghallgatásába.

Ördög Nóra műsorvezetésével idén ősszel mutatkozik be a TV2 legújabb zenei tehetségkutatója, a Rising Star. Az énekesek sorsának alakulásában minden eddiginél nagyobb szerephez jutnak a nézők, de természetesen nem hiányozhat a műsorból egy igazán szakavatott zsűri sem.

A csapat nagy öregje vitathatatlanul a Budapesti Operettszínház Kossuth-díjas igazgatója, Kerényi Miklós Gábor, azaz KERO. „Az éneklés és a muzsikálás fontos emberi tevékenység, s örülök, hogy a Rising Star arra ösztönzi a benne szereplőket, hogy önmagukat valamilyen zenei teljesítményen keresztül mutassák meg. Kodály országában sokan lenézik a popzenét, a musicaleket, miközben ezek a zenék az ősi dionüsszoszi művészetből származnak, és az érzelmek teljes skálájának kifejezésére alkalmasak. Két dolog miatt vállaltam el a műsorban való szereplést. Egyrészről én magam szeretnék tanulni, fejlődni érzelmileg és azt gondolom, meg tudhatom, hogy a mai fiatal korosztály honnan merít, miből táplálkozik, másrészt nagyon fontos számomra, hogy mind az előadó énekesnek, mind a befogadó közönségnek segítsünk megmutatni a zenei fejlődés lehetséges útjait, s elfogadtassuk, befogadtassuk a különböző előadásmódokat és tehetségeket a nézők számára is, akik ebben a műsorban tevékenyen vesznek majd részt. Nagyon izgalmas lesz.” – mondta a szakember, aki többek között olyan sztárokat indított el a pályán, mint Bereczki Zoltán, Dolhai Attila vagy Szabó P. Szilveszter.

A zsűriben helyet foglal a Sztárban Sztár versenyzőjeként is bizonyító, bevállalós énekesnő, Pásztor Anna is. „Nagy kincskereső vagyok, imádom az embereket, az érdekes, összetett személyiségeket, ezért is örültem a felkérésnek. Remélem, hogy nagyon sok izgalmas fiatallal találkozom majd, akiknek képes leszek ajtót nyitni, hogy merjenek azzá válni, amik ők ott legbelül.” – árulta el az Anna & The Barbies frontembere.

A népszerű színész-énekes Feke Pál is izgatottan várja a Rising Star-t. „A jó énekhang mellett hatalmas szerephez jut a személyiség, hogy valaki a televízió képernyőjén keresztül is magával tudja ragadni az embereket. A legfontosabb célom, hogy tükröt tartsak a versenyzők elé, és minden eddigi tapasztalatomat, elhivatottságomat felhasználva utat mutassak nekik. Remélem, hogy olyan tehetségekre bukkanunk, akik évek múlva is sikeresek lesznek és maradandót alkotnak. Boldog vagyok, hogy én is a zsűri tagja lehetek.” – vallotta be a Junior Prima és Artisjus díjas művész.

A tehetségkutató zsűrijének negyedik tagja, Mező Misi is elhivatott. „A zenekar életében ez az ősz nagyon fontos és munkával teli időszak, mégis úgy éreztem, egy ilyen felkérésre nem mondhatok nemet. Izgalmas feladat elé nézünk a zsűri-társaimmal, ebben biztos vagyok. Őszinteségre, és ha olyan szituáció adódik, vitákra is számíthatnak a nézők, mert akiben én hiszek, a mellett ki fogok állni.” – ígéri az idén tizenöt éves Magna Cum Laude énekese.

A nézők először november 9-én találkozhatnak a Rising Star legtehetségesebb énekeseivel, akiknek továbbjutásáról a zsűri mellett ők döntenek majd egy vadonatúj mobil applikáció segítségével.
Feke Pál: Piano&Cello Live - július 30-án akusztikus koncert Szegeden
2014. júl. 18. 23:15
"Slágerek, ahogyan még nem hallhatták őket..."

A különleges hangvételű esten megszólalnak ismert magyar és világslágerek, musical részletek. A dalokat eddig talán még nem hallott hangszerelésben hallhatják: egy zongora-, egy cselló- és egy percussion művész közreműködésével.

Highslide JS Highslide JS
A ...Tied a világ! siker Békéscsabán is
2014. júl. 18. 22:42
A nagy sikerű budapesti premier után a ...Tied a világ! produkció Békéscsabán is bemutatkozott, ahol a Jókai Színház koprodukciójában a Városháza udvarán láthatta a közönség az előadást két alkalommal. Az előadásról szóló írást olvashatnak a színház honlapján: Az Illés örök