2014. JANUÁR - MÁRCIUS
FEKE PÁL HIVATALOS HONLAPJA
Musicalinfo: "Ezeket a dalokat énekli koncertjén Feke Pál!"
2014. márc. 25. 19:25
A Musicalinfo cikkében ide kattintva több információt is olvashatnak arról, hogy milyen dalok szerepelnek a soproni koncert programjában.
Cikk és képgaléria a soproni koncert zenekari próbájáról
2014. márc. 23. 20:52
A Viva la Musical cikke és fotógalériája a március 29-i soproni koncert első zenekari próbájáról ide kattintva megtekinthető:

Feke Pál: Musical Live koncert - A zenekari próbán jártunk
2014. az Illés Zenekar 50. évfordulója jegyében: Beatünnep és Tied a világ!
2014. márc. 23. 20:15
"A most 50 éves Illés Zenekar tagjait a szakmai szüleimnek tekintem. Belőlük építkezem, belőlük lettem az, aki vagyok..."

Feke Pál zenei producer

(A sajtótájékoztatón készült képeket ide kattintva megtekinthetik a galériában.)
Highslide JS
BEATÜNNEP - Jubileumi műsor a legendás Illés megalakulásának 50. évfordulójára (Papp László Budapest Sportaréna)

Az Illés története a legismertebb és legjelentősebb karriertörténet a magyar rock-történelemben. 50. éves jubileumát ünnepli most ez a csapat, amely beatünnep lesz a javából. Helyszíne 2014. december 28-án a Papp László Budapest Sportaréna, a jubileumi produkció rendezője pedig Novák Péter.

A Beatünnep egy Illés koncert, ugyan nem a hagyományos értelemben, de mégis az... Természetesen a Beatünnep Szörényi Leventére, Bródy Jánosra és Szörényi Szabolcsra épül, de jönnek mások is...hiszen az 50. évforduló ékes bizonyítéka lesz annak, hogy szinte minden valamirevaló zenekar és előadóművész repertoárjában fellelhető néhány Illés dal.

36 dal hangzik majd el, amelyet a három "Illés-fiú" és a fiatal, huszonéves "palánták", olykor már állócsillagok, valamint saját stílusukra igazítva a jelenleg ismert mainstream és alternatív zenekarok adnak elő. A háttérben a hangzást az Óbudai Danubia Zenekar, valamint 6-tagú rock-szekció és vokál teszi teljessé, a karmester Kesselyák Gergely lesz.

TIED A VILÁG! - Zenés játék, tisztelgés az Illés előtt (Játékszín, Békéscsabai Jókai Színház)

A jubileumi Illés-évfordulóra Szente Vajk könnyed hangvételű, minden korosztály számára érthető, követhető, az Illés legenda részét képező sztori-gyűjteményt fogalmazott 90 percben a színpadra, amely 20 Illés nótát tartalmaz, élő zenekar előadásában, a dobok mögött Szörényi Örssel, és a műfaj jelentős, fiatal színész-énekeseinek közreműködésével. Könnyed, kedves, szórakoztató tisztelgés lesz ez az Illés Zenekar előtt.

A "Tied a világ!" premierje június 20-án lesz a Játékszín színpadán. A színdarab hármas koprodukcióban készül: a Játékszín, a Békéscsabai Jókai Színház és a Zikkurat Produkció közreműködésével. A művet előfutárként számos helyre meghívták már vidékre is, mely kedv-és hangulatcsinálóként alapozza meg a december 28-i Beatünnepet.
Feke Pál: Musical Live koncert - zenekari próba
2014. márc. 19. 19:22
Pali a próbáról: "Elkezdtük a zenekari próbákat a szakma legjobbjaiból összeállított zenekarral. Azt hiszem egy igazán "sokszínű" műsort sikerült összeállítani, Máté Pétertől a Jézus Krisztus Szupersztárig. Highslide JS
Sok meglepetéssel és újdonsággal készülök. Néhány világsláger először fog megszólalni magyar szöveggel. A koncert egy igazi, dinamikus, rockos buli lesz. A három sztárvendéggel is készülünk meglepetésekkel."

További fotók a zenekari próbáról ide kattintva a galériában.
Pulzus TV interjú Palival a soproni koncertről
2014. márc. 17. 19:48
Pali a Pulzus TV Sopron "Szemtől szemben" című műsorának vendége volt, ahol a március 29-i koncertről beszélt. Az interjú megtekinthető YouTube-on:

Áprilisi Spamalot szereposztás
2014. márc. 16. 10:16
Pali a következő időpontokban szerepel a Spamalot áprilisi előadásaiban a Madách Színházban:

Április 4, 5. 15:00 és 6. 19:00

Az időpontokra kattintva a színház honlapján megtekinthetik az előadások napi szereposztását.
Musicalinfo: Villáminterjú Palival
2014. márc. 16. 10:04
A Musicalinfo oldalon villáminterjút olvashatnak Palival, amelyben a soproni koncert előkészületeiről árul el néhány részletet.
Részletek az Evita olvasópróbáról
2014. márc. 12. 21:38
A Soproni Petőfi Színház honlapján az Evita olvasópróbája kapcsán olvashatnak a bemutató részleteiről, valamint néhány fotót is láthatnak a próbáról:

Evita sztárszereposztásban
Képek az Operettsztárok Budán talk showról Palival és Serbán Attilával
2014. márc. 9. 18:36
Március 5-én Pali és Serbán Attila voltak az Operettsztárok Budán zenés talk show sorozat vendégei. Az estről a Viva La Musical Facebook oldalán és honlapján tekinthetnek meg fotógalériát. Highslide JS
Elkezdődtek az Evita próbái Sopronban
2014. márc. 6. 22:28
A Soproni Petőfi Színház április 26-án mutatja be Webber világhírű rockoperáját, melyben Pali Perón szerepét alakítja.

Elkezdődtek a próbák Füredi Nikolettel, Vastag Tamással, Szolnoki Tiborral és a rendező Katona Imrével, valamint a színház csapatával.

A fotók a mai olvasópróbán készültek.


Highslide JS

Highslide JS
Zenés talk show Feke Pállal és Serbán Attilával az Átriumban
2014. febr. 19. 22:46
Március 5-én 19:00 órai kezdettel Pali és Serbán Attila az Operettszínház zenés talk show sorozatának következő vendégei lesznek az Átriumban.

"Feke Pál és Serbán Attila már több darabban játszott együtt, legkiemelkedőbb közös sikereik a Jézus Krisztus Szupersztár két főszerepe, valamint a The Blues Brothers Show, melyet két éve nyáron mutattak be hatalmas sikerrel a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. Külön-külön is számtalan sikerprodukció főszereplői. Pali a Miss Saigon és a Veled, Uram!, Attila pedig az Oltári srácok és az Elfújta a szél főszerepében látható színházunkban.

Talán csak kevesen tudják, hogy 12 éve legjobb barátok. A "Zenés talk show Budán" előadássorozat keretén belül bepillantást nyerhetnek Pali és Attila magánéletébe, barátságukba, valamint megszólalnak ismert musical és rockopera részletek élő zongorakísérettel.

Az est házigazdája és beszélgetőtárs: Csonka András"

Highslide JS
Februári és márciusi színházi előadások
2014. febr. 11. 17:20
Pali februárban és márciusban a következő időpontokban szerepel az Operettszínház és a Madách Színház előadásaiban:

Poligamy: február 26, 27, március 2. 15:00 és 19:00
Veled, Uram!: március 15 és 16. 19:00
Március 29-én Feke Pál: Musical Live nagykoncert Sopronban
2014. febr. 11. 17:05
Március 29-én 19:00 órai kezdettel Feke Pál: Musical Live nagykoncert lesz a soproni MKB Arénában.

A látványos koncerten filmzenék, világslágerek és musicalrészletek szólalnak meg rockos hangszerelésben. Az este sztárvendégei Tóth Gabi, Keresztes Ildikó és Serbán Attila lesznek.

Jegyek már kaphatók! Online jegyvásárlás ide kattintva.
Highslide JS