2011. ÁPRILIS-JÚNIUS
FEKE PÁL HIVATALOS HONLAPJA
Új időpontok a naptárban
2011. jún. 26. 14:19
A naptárban megtalálhatók a Miss Saigon októberi, novemberi, decemberi és 2012. januári előadásai az Operettszínházban, A nyomorultak decemberre tervezett kecskeméti sorozatának időpontjai, valamint a Veled, Uram! rockopera 2012. tavaszi előadásai a Thália Színházban. Felhívjuk a közönség figyelmét, hogy a feltüntetett előadások egyeztetés alatt állnak!

Pali továbbá vendégként lép fel Mága Zoltán koncertjén az Egri Várban július 9-én, és Szekeres Adrien estjén a Művészetek Palotájában november 11-én.
Cikkek és interjúk A nyomorultak margitszigeti előadásairól
2011. jún. 24. 18:59
A nyomorultak margitszigeti bemutatójával kapcsolatban cikket, interjút és videóriportot tekinthetnek meg az alábbi linkeken:

Fidelio.hu: Négyszer látható a Margitszigeten A nyomorultak
Színház.hu: Ékszerdoboz a Szigeten - Interjú Cseke Péterrel
Színház.hu: Sztárszereposztásban A nyomorultak
Cikk és rádióinterjú a Miss Saigonról, szpotforgatás fotók
2011. jún. 24. 18:39
A Stop.hu cikkében Pali és Dolhai Attila a Miss Saigonban játszott szerepeikről nyilatkoznak, a Naprádió Sopron adásában pedig a musical soproni bemutatójáról beszélnek.

Ezenkívül a Budapesti Operettszínház Facebook oldalán szpotforgatásról tekinthetnek meg egy fotógalériát.
Cikk az ESTem "A város kedvence" díjról
2011. jún. 20. 22:52
A Délmagyar.hu oldalon rövid cikket olvashatnak a június elején Kecskeméten megrendezett ESTem díjátó gáláról, amely során a város kedvancének járó díjat Pali vehette át.
Jézus Krisztus Szupersztár egyveleg
2011. jún. 20. 02:58
A kezdőlapon egyveleget hallgathatnak a Jézus Krisztus Szupersztár Madách Színház által nemrég kiadott lemezfelvételéből. Részletek szólalnak meg többek között a Hozsánna, Templom, Utolsó vacsora és Getsemáné című dalokból.
Feke Pál & the band oldal
2011. jún. 18. 00:16
Mostantól párhuzamos oldalként, folyamatosan bővülő tartalommal várja a látogatókat a Feke Pál & the band. A fekepal.hu-ra látogatva választhatnak, hogy Pali honlapjára vagy a Feke Pál & the band oldalra lépnek tovább.
Miss Saigon szereposztás
2011. jún. 12. 19:51
A Budapesti Operettszínház honlapján megtekinthető a Miss Saigon szeptemberi előadásainak szereposztása. Pali időpontjai a következők:

szept. 15. (bemutató)
szept. 17. 15:00
szept. 18. 19:00
szept. 21.

A jegyvásárlási linkeket megtalálják a naptárban.
Megújult a Feke Pál & the band menü
2011. jún. 7. 01:49
Új megjelenéssel és tartalommal várja a látogatókat a honlap Feke Pál & the band oldala, amely a hamarosan induló koncertet és közreműködőit mutatja be.

Az új tagokkal felálló zenekar repertoárjában világslágerek, musicalek, filmzenék és saját dalok is helyet kaptak, amelyek eddig még nem hallott hangszerelésben szólalnak meg.

A koncert plakátja a képre kattintva megtekinthető.
Highslide JS
ESTem díjátadó Kecskeméten:
Pali "A Város Kedvence" díjat kapta
2011. jún. 5. 23:36
A Kecskeméti Katona József Színházban az ESTem díjátadó gálán adták át tegnap az évad legkiemelkedőbb közreműködőinek járó díjakat, amelyek a közönség szavazatai alapján kerülnek kiosztásra. Pali az egyetlen színész, aki két kategóriában, a város kedvencei és az évad legjobb férfi főszereplői között is jelölve volt, és "A Város Kedvence" díjat át is vehette. A jutalmazottak között szerepel többek között Kentaur, Béres Attila, Kőszegi Ákos és Csombor Teréz. A legjobb előadás díját A nyomorultak kapta.

"Hihetetlen érzés, hogy életem egyik legfontosabb szerepével elnyerhettem a közönség szeretetét és figyelmét. Az, hogy egy szereppel a város kedvence lehettem, fantasztikus dolog. Jean Valjeant játszani A nyomorultakban semmihez sem hasonlítható feladat egy musicalszínész életében. Nagyon köszönöm a közönségnek!"

A díjátadóról a színház.hu cikkben tudósít: Feke Pál és A nyomorultak lett Kecskemét kedvence.

A gálán készült fotókat megtekinthetik a galériában.
Jegyvásárlás a Miss Saigon szeptemberi és októberi előadásaira
2011. jún. 3. 21:58
Június 6-án kezdődik a jegyértékesítés a Miss Saigon szeptemberi és októberi előadásaira a Budapesti Operettszínházban. Jegyek kaphatók az Operettszínház jegypénztárában, valamint az operett.ticketportal.hu oldalon.

Az előadás időpontokat megtalálják az Operettszínház havi műsorában:

szeptember
október
Szupersztár szereposztás
2011. jún. 2. 04:59
A Madách Színház honlapján megtalálható a Jézus Krisztus Szupersztár június-júliusi előadásainak napi szereposztása:

június 24.
június 25.
július 5. (zártkörű)
Fotók és cikkek a Spamalot 100. előadásáról
2011. jún. 1. 07:48
A Spamalot május 22-i 100. előadásáról fotógalériákat tekinthetnek meg a következő oldalakon:

Madách Színház
Zene.hu (cikk; galéria)
Bors Online
Zene.hu interjú: "Újra együtt szerepel Feke Pál és Dolhai Attila"
2011. május 31. 08:09
A Zene.hu interjújában Pali a Miss Saigonban játszott szerepéről, a musical soproni bemutatójáról, valamint szólókarrierjéről beszél. Az interjú megtekinthető az alábbi linken:

"Újra együtt szerepel Feke Pál és Dolhai Attila"
Jézus Krisztus Szupersztár előadások júniusban és júliusban
2011. május 25. 09:32
Pali a Jézus Krisztus Szupersztár nyári szériájában három alkalommal lesz látható a Madách Színház előadásában: június 24-én és 25-én, valamint a július 5-i zártkörű előadáson. A jegyvásárlási linkek megtalálhatók a naptárban.
Spamalot századszor a Madách Színházban
2011. május 24. 06:56
Május 22-én este ünnepelte a Madách Színház a Spamalot 100. előadását. A Monty Python musicalt ez alkalomból ráadás produkciókkal, mindhárom szereposztás színészeinek közreműködésével láthatta a közönség. A jubileumi előadásról a Viva La Musical írása és fotógalériája számol be.
Budapesti Nyári Fesztivál sajtótájékoztató
2011. május 19. 23:46
Sajtótájékoztató keretében ismertette a Szabad Tér Színház a Budapesti Nyári Fesztivál ezévi programját, amely során bemutatásra kerül A nyomorultak is a Margitszigeten. A sajtótájékoztatón a fesztivál közreműködő művészei adtak ízelítőt a műsorkínálatból:

KulturCafe.hu: 100 program három hónapon át (cikk)
Fidelio: Itt kell lenned! (videó)
Interjú: "Jean Valjean a legnagyobb s legszebb musicalszerepem"
2011. május 19. 09:22
A Katona József Színház honlapján interjút olvashatnak Palival A nyomorultak kapcsán.
Újra színpadon A nyomorultak
2011. május 18. 08:58
Mától ismét látható A nyomorultak a kecskeméti Katona József Színházban. A tavaly szeptemberi premier óta immár több mint harminc alkalommal mutatta be a színház a musicalt, a májusi kecskeméti és a nyári margitszigeti előadásokkal ez a szám megközelíti az ötvenet.

Pali időpontjai megtalálhatók a naptárban.
Zrínyi jegyvásárlás
2011. május 15. 07:54
Megkezdődött az online jegyértékesítés a Zrínyi 1566 egri előadására, amely július 30-án az Agria Nyári Játékok keretében lesz látható a Vár szabadtéri színpadán. A jegyvásárlási linket megtalálhatják a naptárban.
2011. május 12. 23:46
Pali újabb bejegyzése olvasható a golf blogban, ezúttal a Highland 4. születésnapi társasági golf kupáról.
Soproni Miss Saigon szereposztás
2011. május 11. 08:38
Az Operettszínház honlapján megtekinthető a Miss Saigon soproni előadásainak napi szereposztása:

augusztus 19.
augusztus 20.
augusztus 21.
Hattyúdal koncertfilm május 21-én
2011. május 10. 22:25
Szörényi Levente "Hattyúdal" című búcsúkoncertje az Óbudai Danubia Zenekar kíséretében, Kesselyák Gergely vezényletével, valamint vendégzenészekkel és külön erre a célra leforgatott filmklippekkel került bemutatásra a Papp László Budapest Sportarénában.

A koncertről készült film áprilisban műsorváltozás miatt elmaradt vetítését május 21-én 19:30-tól pótolja a Duna TV.
Fehérvár.net: Díjözönnel zárult az énekverseny
2011. május 10. 08:23
A Fehérvár.net cikkében a székesfehérvári Szabadművelődés Házában vasárnap megrendezett Musical Bajnokságról olvashatnak. Az énekverseny zsűrijét Pali vezette.
Highland Matchplay Bajnokság
2011. május 9. 22:42
A golf blogban a Highland Matchplay Bajnokság mai versenyéről olvashatják Pali beszámolóját.
Veled, Uram! az Operettszínházban
2011. május 5. 00:56
2012. április 30-án mutatja be a Budapesti Operettszínház Szörényi Levente "Veled, Uram!" című rockoperáját a Thália Színházban, Somogyi Szilárd rendezésében. A produkcióban Pali Vászoly szerepét alakítja. Főbb szerepekben: Sasvári Sándor, Földes Tamás, Mészáros Árpád Zsolt, Janza Kata, Vágó Bernadett, Homonnay Zsolt. A mű megújult formában, több új dallal és átdolgozott dramaturgiával kerül bemutatásra. Az előadásról rövid leírást olvashatnak az Operettszínház bérleti tájékoztatójában.
Két időpontban a gyermeknapi koncert a Fővárosi Nagycirkuszban
2011. május 5. 00:35
Az Európai Uniós Vidám Gyermeknap keretében a Baptista Szeretetszolgálat május 27-én két időpontban, 10:00 óra után 16:00-kor is segélykoncertet szervez a Fővárosi Nagycirkuszban. A délutáni koncert fellépői: Feke Pál, Mága Zoltán, Patai Anna. A koncert plakátja ide kattintva megtekinthető.
Utcafesztivál a Millenárison: Európát ünneplik a sztárok
2011. május 4. 17:08
Május 7-én és 8-án egész hétvégén át tartó utcafesztivállal ünnepli május 9-ét, az Európai Unió napját a Millenárison az Európa Pont, az EU budapesti közösségi tere, amelyen Pali házigazdaként vesz részt.

A Story Online cikkében Pali a rendezvénnyel, valamint az Összefogás Európai Évével kapcsolatban nyilatkozik.

A hétvégi eseménysorozatról bővebben az Európa Pont Facebook oldalán olvashatnak.
St.Lőrinc Invitational Golf Sztár Szuper Tour - 2. nap
2011. május 3. 21:14
A St.Lőrinc Invitational Golf Sztár Szuper Tour második napján készült fotókat és Pali beszámolóját megtekinthetik a golf blogban.
Golf blog a honlapon
2011. május 2. 22:33
Újdonságként golf blog indult a honlapon, ahol híreket, aktualitásokat, fotókat találhatnak, valamint Pali saját bejegyzéseit olvashatják - ezúton igyekszünk betekintést nyújtani Pali színpadon kívüli szenvedélyébe. A blog a menüsorból elérhető.
Két nemzetközi díjat nyert az Országos Musical Kurzus csapata
2011. ápr. 29. 22:59
Első helyen végzett musical kategóriában, valamint a legjobb előadóknak járó díjat is elnyerte az Országos Musical Kurzus csapata a Barcelona Dance Award Fesztiválon, ahol az Aida musical két részletét adták elő. A versenyről bővebben a Fehérvár.net honlapon olvashatnak.
Golf: Pali első versenyei
2011. ápr. 29. 14:45
Pali a színház mellett megtalálta másik nagy szerelmét, a golfot. "Azt éreztem, hogy kell találnom valamit, ami emellett a rohanó tempó mellett feltölt és kikapcsol. Nekem a golf a meditáció. Sokáig egy unalmas, értelmetlen dolognak tartottam,
Highslide JS
aztán egy évvel ezelőtt, amikor kilátogattam a Highland Golf Clubba, egy pillanat alatt beleszerettem. Azóta a golfpályák rabja vagyok és amikor időm engedi, gyakorolok, versenyekre járok és próbálok jobb és jobb lenni."

Két kapcsolódó hírt az alábbi linkekre kattintva olvashatnak:

Highland matchplay beszámoló
II.Kaefer Heibl Golf Sztár Szuper Tour
Televíziós megjelenések
2011. ápr. 27. 23:22
Pali április 28-án reggel 08:30 körül a TV2 Mokka című műsorának vendége lesz, ahol a Miss Saigonról fog beszélni, május 2-án pedig az ATV reggeli műsorában szerepel.
Miss Saigon sajtótájékoztató videók
2011. ápr. 27. 23:08
Az Operettszínház két részes videóriportja a Miss Saigon sajtótájékoztatójáról itt megtekinthető: 1. rész; 2. rész
Lőrincz Ádám-Kámán Andrea: Másnak élsz! Az Önkéntesség Európai Éve dala
2011. ápr. 27. 13:48

Pali kezdeményezésére született meg az Önkéntesség Európai Éve dala Másnak élsz! címmel, amely Youtube-on megtalálható az alábbi linken:

Lőrincz Ádám - Kámán Andrea: Másnak élsz! (Feke Pál)

Álarc nélkül Feke Pállal - beszélgetés az Alexandra Irodalmi Kávéházban
2011. ápr. 24. 16:08
Pali a zene.hu zenészeket bemutató portrésorozatának vendége lesz április 27-én 18:00 órától a Károly körúti Alexandra Könyváruház kávézójában. Az eseményről bővebben olvashatnak a zene.hu cikkében:

Feke Pállal és Siménfalvy Ágotával folytatjuk - Ismét Álarc nélkül lesznek a musical sztárok
A nyomorultak júliusi szereposztása
2011. ápr. 22. 17:28
A nyomorultak júliusi margitszigeti előadásainak teljes szereposztása megtalálható a Szabad Tér Színház honlapján:

július 1. (péntek)
július 2. (szombat)
Jézus Krisztus Szupersztár június-júliusban
2011. ápr. 22. 14:03
A Madách Színház június 23 és július 7 között ismét műsorára tűzi a Jézus Krisztus Szupersztárt. Az előadások időpontjai megtalálhatók a színház honlapján. Jegyvásárlás április 26-án 10:00 órától a Madách Színház jegypénztárában, április 27-én 12:00 órától interneten lehetséges.

A Zene.hu a Webber-mű nemrég megjelent duplalemezes zenei anyagáról közölt írást: Lemezen a Madách szuperprodukciója
Miss Saigon sajtótájékoztató: a soproni produkció szereposztása és részletei
2011. ápr. 22. 13:25
Nagyszabású sajtótájékoztató keretében ismertette Kerényi Miklós Gábor rendező az augusztus 19-20-21-én bemutatásra kerülő Miss Saigon szereposztását és a produkció részleteit. Az Operettszínház igazgatója betekintést nyújtott az előadás látványvilágába és a Kentaur által az MKB Musical Aréna színpadára alkotott díszletek terveibe. Az eseményen feltűnt a soproni előadásokon is szerepet kapó, ezúttal a két főszereplőt, Dolhai Attilát és Feke Pált szállító helikopter, valamint a résztvevők ízelítőt kaptak magából a musicalből is, hiszen több dal felcsendült a szereplők előadásában.

Főbb szerepekben:

Chris: Dolhai Attila
John: Feke Pál
Kim: Vágó Zsuzsi
Thuy: Kerényi Miklós Máté
Professzor: Szabó P. Szilveszter / Mészáros Árpád Zsolt
Ellen: Bordás Barbara / Vágó Bernadett
Gigi: Csengeri Ottília

A sajtótájékoztatóról bővebben az alábbi honlapok tudósítanak beszámolóval, fotógalériával és videóval:

Budapesti Operettszínház (cikk és galéria)
Fidelio (cikk és videó)
Népszava (cikk és galéria)
Viva la Musical (cikk és galéria)
TV2 (videó)
Új időpontok a naptárban
2011. ápr. 14. 08:42
Május 7-én kerül megrendezésre az Európa Nap és Utcafesztivál a Millenárison. Az egész napos rendezvény házigazdája az Önkéntesség Európai Éve Nagyköveteként Feke Pál lesz az Európa Színpadon. Az eseményről bővebb információt a Millenáris honlapján olvashatnak.

Ismét lesz SingSingSing II. gála. A Veszprémi Petőfi Színház produkcióját május 30-án, valamint július 17-én és 24-én láthatja a közönség. A további fellépési időpontok megtalálhatók a naptárban.
Spamalot előadások májusban
2011. ápr. 14. 08:26
100. előadásához érkezik a Spamalot a Madách Színházban. A jubileumi előadást május 22-én este láthatja a közönség, amely fináléjában Pali is színpadra lép. Pali a májusi szériában a 22-én délután és 23-án játszik a Monty Python musicalben.
Hattyúdal a Duna TV műsorán
2011. ápr. 13. 07:55
Szörényi Levente Hattyúdal című szólókoncertjével búcsúzott a közönségtől 2010. december 28-án a Papp László Budapest Sportarénában. A koncertről készült filmet április 25-én 18:35-től tűzi műsorára a Duna TV.
Jegyvásárlás A nyomorultak májusi előadásaira
2011. ápr. 12. 19:54
Megkezdődött a jegyértékesítés A nyomorultak májusi előadásaira. Az internetes jegyvásárlási linkek megtalálhatók a naptárban. A musicalt május 18 és 31 között tűzi műsorára a Kecskeméti Katona József Színház.
Szupersztár lemezbemutató: videóriport és Gethsemane felvétel
2011. ápr. 7. 14:18
A Fidelio.hu videóriportja a Jézus Krisztus Szupersztár március 31-i lemezbemutató előadásáról és a dedikálásról:

CD-n a Jézus Krisztus Szupersztár


A lemezbemutatón Pali által előadott Gethsemane élő felvétele megtalálható a zenelejátszóban.
Vidám Gyermeknap: a Baptista Szeretetszolgálat segélykoncertje
2011. ápr. 5. 09:06
2011. május 27-én 10:00 órai kezdettel segélykoncertet szervez a Baptista Szeretetszolgálat a Fővárosi Nagycirkuszban. Az esemény az Önkéntesség Európai Éve három napos gyermeknapi programsorozatának első rendezvénye. A koncerten fellép Feke Pál, Szekeres Adrien és Király Viktor. A fővédnöki tisztséget Schmittné Makray Katalin, a köztársasági elnök felesége tölti be. A koncert plakátja ide kattintva megtekinthető.
Szupersztár kritika a lemezbemutató előadásról; fotók a dedikálásról
2011. ápr. 3. 10:00
A Viva la Musical ajánlót tett közzé a Jézus Krisztus Szupersztár március 31-i lemezbemutató előadásáról:

Lemezzel tér vissza a Jézus Krisztus Szupersztár a Madáchba

Az előadást követő dedikáláson készült fotókat ide kattintva tekinthetik meg.
Szupersztár lemezbemutató a Madách TV-ben - 1. rész
2011. ápr. 1. 16:58
A Madách TV eheti epizódja a Jézus Krisztus Szupersztár tegnapi lemezbemutató előadása utáni dedikálásról számol be. A videót a Madách Színház honlapján megtekinthetik.