Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

AKTUÁLIS PRODUKCIÓK
HÍREK
FEKE PÁL HIVATALOS HONLAPJA
Délutáni előadások az István, a király turnén
2015. aug. 28. 21:49
Az érdeklődésre való tekintettel az István, a király országos turnéja több helyszínen is délutáni előadásokkal bővült. A közönség kétszer is láthatja a koncertet október 3-án Miskolcon, október 10-én Szombathelyen, október 17-én Győrben, valamint november 7-én Pécsen.

Az időpontok és jegyvásárlási linkek megtalálatók a naptárban.
Két teltházas előadáson mutatták be az István, a királyt a Királydombon
2015. aug. 26. 11:20
Két estén, közel tízezer néző előtt mutatták be az István, a király 2015-ös koncertszínházi előadását, amelyet 32 évvel a bemutató után újra az eredeti helyszínen a Királydombon láthatott a közönség.

Az előadásról megjelent írások közül néhányat az alábbi linkeken olvashatnak:

Magyar Nemzet: Királydomb újratöltve
Zene.hu: Ízléssel és mértékkel: István, a király 2015
Hír24: Istvánban Kádárt, Koppányban Nagy Imrét látták
Videó: Zajlanak az István, a király próbái
2015. aug. 1. 15:38
Hetek óta próbálnak az István, a király szereplői és alkotói a rockopera augusztus 19-ei királydombi előadására. A próbafolyamatból Pali segítségével kaphatnak rövid ízelítőt.
Shrek nyereményjáték a musical Facebook oldalán
2015. júl. 22. 20:02
A Shrek musical Facebook oldalán nyereményjátékban vehetnek részt. Pályázni ötletes "Shrek-menüvel" lehet, amelyet Pali és Szente Vajk rendező is megkóstol a nyertes jelenlétében. A beküldési határidő július 31.
Megkezdődtek az István, a király próbái
2015. júl. 7. 22:58
Az első olvasópróbával megkezdődtek a királydombi István, a király próbái. Novák Péter rendező elmondása szerint ezúttal koncert-színházként, oratórikus feldolgozásban láthatja a közönség a Szörényi-Bródy rockoperát. A próbán részt vett az előadás valamennyi szereplője, köztük Pali is. (Bővebben a szinhaz.hu cikkében.)

Pali és Varga Miklós a TV2 Mokka című műsorának vendégei voltak, és az új előadásról beszélgettek: Legendák és fiatal tehetségek viszik színpadra az István, a királyt
Videó: "Koppány kemény feladat" - Pali a 2015-ös István, a királyról
2015. jún. 28. 23:28
Az István, a király 2015-ös előadássorozatának Facebook oldalán videót tekinthetnek meg, amelyben Pali a különleges koncertszínházi változatról és Koppány szerepéről beszél. Az előadást augusztus 18-án és 19-én láthatják a Királybombon, majd az ősz folyamán az ország számos sportcsarnokában.

Highslide JS
"Shrek-fát" ültettek a musical szereplői
2015. jún. 6. 0:44
Elkezdődött a Shrek éve: kevesebb mint 12 hónap van hátra a musical bemutatójáig. A Környezetvédelem Napja alkalmából ültettek el egy Gingko Biloba fát a musical szereplői, köztük Pali.

Highslide JS
Különleges Spamalot előadás a Madách Színházban Eric Idle tiszteletére
2015. jún. 6. 0:28
Highslide JSJúnius 1-jén rendkívüli Spamalot előadást láthatott a Madách Színház közönsége a musical alkotói, Eric Idle társszerző, valamint John Du Prez zeneszerző tiszteletére. Az előadás során a musical több szereposztása, köztük Pali is színpadra állt, a második felvonásban pedig Eric Idle is a közönség elé lépett. A különleges produkció hatalmas sikert aratott. A Madách Színház legközelebb novemberben tűzi műsorára a Monty Python musicalt.

Az előadás során készült fotók megtekinthetők a Madách Színház és a Viva la Musical Facebook oldalán.
István, a király turné 2015 őszén
2015. május 10. 21:58
Budapest után Miskolc, Szombathely, Szeged, Győr, Veszprém és Pécs közönsége is láthatja az István, a király koncertszínházi változatát: a királydombi produkciót 2015 októbere és decembere között az ország több sportcsarnokában is bemutatják. Az időpontok a naptárban megtalálhatók.
2016-ban jön a Shrek musical, címszerepben Feke Pállal
2015. ápr. 26. 17:06
2016. május 29-én a Papp László Sportarénában kerül bemutatásra a számos országban nagy sikerrel játszott Shrek musical magyar változata. A nagyszabású produkció címszerepét Pali játssza, főbb szerepeiben Szinetár Dóra, Serbán Attila, Szulák Andrea és Szabó Dávid lép színpadra. Az előadás díszlet- és jelmezterveit Kentaur készíti, rendezője pedig Szente Vajk lesz.

A produkcióról részletesen az alábbi linkeken olvashatnak:

Viva la Musical: Nyilvános a Shrek musical szereposztása
Kultúrport.hu: Feke Pál alakítja Shreket a musical budapesti előadásán
Délmagyar.hu: Feke Pál lesz Shrek a musical budapesti előadásán
Hírek24.hu: Feke Pál lesz Shrek a musical budapesti előadásán jövőre
Zene, New York, Szerelem bemutató Sopronban
2015. márc. 9. 20:18
Február 28-án tartotta a Soproni Petőfi Színház a Zene, New York, Szerelem premierjét. A bemutató fogadtatásáról a színház honlapján olvashatnak. A Kultúrgengszterek kritikát közölt a bemutató előadásról: "Egy kapcsolat ötven árnyalata" címmel.
Pali Jean Valjean után Javert szerepében A nyomorultakban
2015. febr. 10. 21:49
A Madách Színház újra bemutatja A nyomorultakat, amelyben Pali ezúttal Javert felügyelő szerepét játssza. A musical kőszínházi bemutatója 2016 áprilisában lesz. Az előadás részleteiről és a szereposztásról a zene.hu számol be.
István, a király a újra a Királydombon
2015. febr. 6. 19:34
Az 1983-as ősbemutatót követően az István, a király idén augusztus 19-én újra a Királydombon szólal meg. Az előadás rendezője Novák Péter, szereplői között az eredeti előadók közül hárman is színpadra állnak: Istvánt Varga Miklós, a Táltost Deák Bill Gyula, Laborcot pedig ismét Nagy Feró énekli. Pali Koppány szerepében lép a közönség elé. A produkció részleteiről bővebben a Magyar Nemzet cikkében olvashatnak.
Januárban újra Spamalot és Miss Saigon
2014. dec. 23. 14:10
Januárban a Madách Színház ismét műsorára tűzi a Spamalotot, amelyben Pali két alkalommal, 8-án és 10-én 19:00-kor játszik.

A Budapesti Operettszínház Miss Saigon előadásában Pali január 19-én, 20-án és 21-én este szerepel.
December 27-én és 28-án Beatünnep az Arénában
2014. dec 23. 13:42
December 27-én és 28-án nagyszabású koncert keretében tartja a magyar rock- és beatzene ünnepét az idén 50 éves Illés zenekar, valamint a magyar könnyűzenei élet számos szereplője. Szörényi Levente, Szörényi Szabolcs és Bródy János mellett színpadra lép többek között Tóth Gabi, Feke Pál, Vastag Csaba és Vastag Tamás, Szabó Ádám, a Pannonia Allstars Ska Orchestra (PASO), a Subscribe, az Anna and the Barbies, az Intim Torna Illegál és az Ivan & the Parazol. Közreműködik az Óbudai Danubia Zenekar Kesselyák Gergely vezényletével.
Pali januártól a Mozart! musicalben
2014. dec. 19. 20:25
Pali január 16-án és 17-én mutatkozik be Colloredo szerepében a Mozart! című musicalben a Budapesti Operettszínházban. Ez alkalomból Pali a TV2 Mokka című műsorának vendége volt Kero társaságában. A beszélgetés ide kattintva látható.
Zene, New York, Szerelem olvasópróba Sopronban
2014. dec. 12. 19:06
Megtartották az olvasópróbáját a Zene, New York, Szerelem című romantikus musicalnek a Soproni Petőfi Színházban. Neil Simon-Marvin Hamlish-Carole Bayer Sager művét Szurdi Miklós állítja színpadra. A két főszereplő Feke Pál és Vágó Bernadett. A bemutató február 28-án lesz.

Az olvasópróbáról bővebben a színház honlapján olvashatnak, illetve a próbán készült fotókat is megtekinthetnek.
UNICEF adománygyűjtő akció az Arena Plazában
2014. dec. 6. 12:03
UNICEF "Akikért a harang szól" adománygyűjtő akció: 5 másodpercenként meghal egy gyermek, 5 másodpercenként megszólal egy harang - december 2-től 2015. februárig az Arena Plaza Jégteraszán.

Highslide JS
17 ezer kisgyermek hal meg nap mint nap: erre hívja fel a figyelmet az UNICEF adománygyűjtési akciója, melynek keretében 2000 darab kiscsengő került kifüggesztésre az Arena Plaza Jégterasza fölé. Ezek a kis lélekharangok a gyermekekre emlékezve szólalnak meg december 2-től 2015.februárjáig. Az Arena Plazában és a Jégteraszon kis csengettyűk is kaphatóak 500 forintos áron. Már egy kiscsengő árából az UNICEF biztosítani tudja egy súlyosan alultáplált kisgyermek teljes napi élelmezését.

A nyitó rendezvényen részt vett D. Tóth Kriszta, az UNICEF nagykövete, az Engi Klára által vezetett Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség utánpótlás programjában résztvevő gyerekek, a Szent Angéla Általános Iskola és Gimnázium gyerekkórusa, valamint számos ismert személyiség.
Megjelent a Musical Live 1. lemez!
2014. dec. 5. 19:52
Már hivatalosan is kapható a Musical Live 1. lemez. A CD december 5-től megvásárolható a Media Markt és a Libri országos hálózatában, valamint a shopline.hu és mgrecords.hu oldalakon.

A december 4-i dedikálásról a képre kattintva néhány fotó megtekinthető a galériában.

A Musicalinfo interjúját Palival a lemez megjelenéséről ide kattintva olvashatják.
December 4-én dedikálás és közönségtalálkozó a Madách Színházban
2014. nov. 23. 16:58
Legújabb lemeze megjelenésének alkalmából december 4-én 16:30 és 17:30 között Feke Pál közönségtalálkozóra várja az érdeklődőket a Madách Színház előcsarnokában, ahol még a hivatalos megjelenés előtt megvásárolhatják és személyesen a színész-énekestől vehetik át a dedikált lemezt.

Ha az elsők között szeretné kézhez venni a CD-t, jelentkezhet a rendeles@fekepal.hu email címen vagy a Feke Pál Official Fanclub Facebook oldal eseményén.
Highslide JS
Feke Pál: Musical Live CD - decembertől a boltokban!
2014. nov. 14. 18:12
"Nagyon boldog vagyok, hogy hosszas előkészületek után hamarosan megjelenhet az élő koncertfelvételt tartalmazó új nagylemezem.

Nagyszerű csapattal, zenészekkel, valamint vendégeimmel, Keresztes Ildikóval és Serbán Attilával együttműködve egy igazán változatos, rockos, dinamikus koncertet adtunk, mely így most már hanglemez formájában is megmarad..."

Highslide JS
A lemez megjelenés részleteiről, pontos időpontjáról hamarosan tudunk tájékoztatást adni. Az album országos terjesztésben a Media Markt, Libri és Líra üzletekben is megvásárolható lesz...