Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

AKTUÁLIS PRODUKCIÓK
HÍREK
FEKE PÁL HIVATALOS HONLAPJA
Feke Pál: Piano&Cello Live - július 30-án akusztikus koncert Szegeden
2014. júl. 18. 23:15
"Slágerek, ahogyan még nem hallhatták őket..."

A különleges hangvételű esten megszólalnak ismert magyar és világslágerek, musical részletek. A dalokat eddig talán még nem hallott hangszerelésben hallhatják: egy zongora-, egy cselló- és egy percussion művész közreműködésével.

Highslide JS Highslide JS
A ...Tied a világ! siker Békéscsabán is
2014. júl. 18. 22:42
A nagy sikerű budapesti premier után a ...Tied a világ! produkció Békéscsabán is bemutatkozott, ahol a Jókai Színház koprodukciójában a Városháza udvarán láthatta a közönség az előadást két alkalommal. Az előadásról szóló írást olvashatnak a színház honlapján: Az Illés örök
Beszélgetések az RTL Klub, az m1 és a Hír TV műsoraiban
2014. jún. 25. 21:48
A ...Tied a világ! bemutatása kapcsán Pali az RTL Klub 8:08, az m1 Balatoni Nyár és a Hír TV Paletta műsorának vendége volt. A beszélgetések megtekinthetők az alábbi linkeken:

RTL Klub - 8:08
m1 - Balatoni Nyár (7. adás: 0:32:45-től és 1:08:40-től)
Hír TV - Paletta
Június 19-én ...Tied a világ! bemutató a Játékszínben
2014. jún. 18. 19:28
Holnaptól látható a ...Tied a világ! című produkció a Játékszínben. Az előadásról készült fotókat tekinthetnek meg a galériában és az alábbi linkeken:

Népszava
Musical Galéria
Highslide JS

Fotók ide kattintva a galériában!
Szeptembertől Pali Colloredo szerepében a Mozartban
2014. jún. 16. 23:02
Hamarosan újra látható a Mozart! című nagysikerű musical a Budapesti Operettszínházban, amelyben Pali Colloredo szerepét játssza majd. A felújítást 2014. szeptember 26-án mutatja be a színház.
Pali az Ének iskolájában
2014. jún. 16. 22:55
Pali az Ének iskolája című tehetségkutató június 8-i adásának vendége volt a TV2-n, ahol Sztojka Vanessza duettpartnereként adta elő a Nézz rám, Istenem! című duettet. A produkció megtekinthető a TV2 honlapján:

Feke Pál - Sztojka Vanessza: Nézz rám, Istenem!
Július 30-án Feke Pál: Piano&Cello a szegedi Muzsikáló Udvarban
2014. jún. 9. 16:32
A különleges hangvételű esten megszólalnak a musical irodalom ismert részletei valamint magyar és világslágerek, Feke Pál Junior Prima és Artisjus-díjas színész-énekes előadásában. A dalokat eddig talán még nem hallott akusztikus hangszerelésben hallhatják, egy zongora-, egy cselló- és egy percussionművész közreműködésével.

Zongora: Sebestyén Áron
Cselló: Simkó Várnagy Mihály
Percussion: Szabó Tamás

Vendég: Janza Kata
Highslide JS
Jótékonysági musical gála Bécsben - fotógaléria
2014. május 23. 22:02
Pali a május 19-én a bécsi Ronacher Theaterben megrendezett gáláról: "Ausztria és Németország legnagyobb musical sztárjaival léptünk fel a Haiti áldozatok javára megrendezett gálán Bécsben, a Ronacher Theaterben. Magyarország képviseletében Sylvester Lévay meghívásának eleget téve Vágó Bernadettel, Polyák Lillával és Szomor Gyurival énekeltük a Rebecca című musical egyik legismertebb duettjét, a "Jöjj szörnyű éj" című számot, valamint az Összefogás dalát, melyet a musical sztárokkal együtt két nyelven, magyarul és németül adtunk elő.

Ritkán van lehetősége az embernek picit gyerekként rácsodálkozni dolgokra. Amikor azokkal az énekesekkel állhattunk egy színpadon, akik a legnagyobb sztárok Ausztriában és Németországban, akkor pillanatra lepergett az eddigi szakmában töltött 15 év. Jó volt ott lenni és együtt énekelni velük, profi körülmények között, Bécs egyik legsikeresebb színházában."

A gála előtt és után készült fotók megtekinthetők a galériában. A képeken: Pia Douwes, Uwe Kröger, Michael Kunze, Maya Hakvoort
Nyári kőszínházi és szabadtéri előadások
2014. május 14. 22:08
Pali a nyár folyamán számos produkcióban lép színpadra:

A június 19-i budapesti bemutatót követően a Tied a világ! a hónap végén a Békéscsabai Jókai Színházban, júliusban a Szarvasi Víziszínpadon, augusztusban pedig Tihanyban is látható lesz.

Idén is lesz István, a király. Pali ezúttal a Békéscsabai Jókai Színház produkciójában, Zsuráfszky Zoltán rendezésében szerepel. Az előadás Ipolybalog és Tokaj szabadtéri színpadain, valamint a Szarvasi Víziszínpadon kerül bemutatásra.

A Zrínyi 1566 rock musicalt az immár megszokott szeptemberi szigetvári előadás mellett augusztus végén a Bakáts téri színpadon is láthatják.

Az előadások időpontjait, valamint a szabadtéri előadások esőnapjait megtalálják a naptárban.
Május 19-én musical gála Bécsben
2014. május 14. 21:54
Május 19-én jótékonysági gálát rendeznek a bécsi Ronacherben Haiti földrengéskárosultjainak javára. A nagyszabású gálán Sylvester Lévay és Michael Kunze musicaljeinek legismertebb dalai szólalnak meg, több ország musicalsztárjai előadásában. Magyarországot négy művész képviseli: Feke Pál, Vágó Bernadett, Polyák Lilla és Szomor Györgyl. Elhangzik majd a 2010-es árvíz alkalmából született "Összefogás dala", a Rebecca "Szörnyű éj" című száma, valamint a fináléban a "Nagyot nőtt az árnyék" az Elisabethből.

A gáláról bővebben a Musical Vienna oldalon olvashatnak.
Zene, New York, Szerelem bemutató Sopronban
2014. május 14. 21:45
A Soproni Petőfi Színház 2014/2015-ös évadának kiemelt bemutatója lesz a Zene, New York, Szerelem című romantikus musical Feke Pál főszereplésével és művészeti vezetésével.

Neil Simon a színház világának egyik legelismertebb írója. Nevéhez fűződik számos nagyszerű darab, mint páldául a Furcsa pár, Napsugár fiúk, Mezítláb a parkban, vagy éppen a Sweet Charity.
Highslide JS
A Zene, New York, Szerelem című produkció a soproni színház nagyszabású, élő zenekaros bemutatója lesz 2015. február 28-án. Az előadás egy nagykiállítású produkció lesz a színházi szakma kiemelkedő kreatív alkotóinak részvételével.

"Nagyon örülök, hogy egy ilyen produkciót állíthatunk színpadra a Soproni Petőfi Színházban. Ez egy kétszereplős darab, ami számomra is új feladat lesz. Nagyszerű zenével, a szakma legkiválóbb zenészeivel mutathatjuk be a romantikus musical comedyt. Pataki András igazgatú úr kérésére egy nagyszerű kreatív csapatot állíthattam össze. Remélem egy nagyon szívbemarkoló és szórakoztató előadást készíthetünk el." – Feke Pál, művészeti vezető

Zene, New York, Szerelem
romantikus musical két részben

Író: Neil Simon
Zeneszerző: Marvin Hamlisch
Szövegkönyv: Neil Simon
Dalszöveg szerző: Carole Bayer Sager
Fordító: Galambos Attila
Művészeti vezető: Feke Pál
Rendező: Szurdi Miklós

Díszlettervező: Khell Csörsz
Jelmeztervező: Fekete Mónika
Koreográfus: Szakál Attila
Hangszerelés: Sebestyén Áron
Karmester: Ruff Tamás
Sound supervisor: Mohai György
Hangmérnök: Szalay Zoltán, Mohai György
Látványtervező: Madarász János "Madár"
Világítás: Varga Ernő
Június 19-én Tied a világ! bemutató a Játékszínben
2014. május 14. 21:32
2014. június 19-én mutatják be Budapesten a Játékszín színpadán az Illés zenekar dalait tartalmazó zenés darabot Tied a világ! címmel. Az előadás szerepeiben Szörényi Levente / Bródy János / Szörényi Szabolcs, Feke Pál, Gubik Petra, Serbán Attila, Vastag Tamás, Nagy Sándor, Csomós Lajos, Gulyás Attila / Liszi Melinda láthatók. Zenei producer: Feke Pál. Az előadást Szente Vajk rendezi. Highslide JS
Pretty Boys - Május 24-én musical est Pécsen
2014. május 10. 14:39
Május 24-én "Pretty Boys" musical est lesz Pécsen, a Zsolnay negyed E78 koncerttermében. A musical est három főszereplője Pali mellett Mészáros Árpád Zsolt és Kerényi Miklós Máté. Vendégként fellép Vermes Tímea is.

Jegyek ide kattintva a jegymester.hu oldalon kaphatók.

Highslide JS
Pali a Kezdjetek szeretni program nagykövete
2014. május 10. 14:21
Highslide JS
Állótapsos siker az Evita Sopronban
2014. május 10. 13:56
Nagy sikerrel mutatta be a Petőfi Színház az Evitát Sopronban.

A színház honlapján több videót is megtekinthetnek a próbákról és a premierről.
Highslide JS

Fotók ide kattintva a galériában!

Április 26-án Evita premier Sopronban
2014. ápr. 12. 21:06
Két hét múlva, április 26-án mutatja be a Soproni Petőfi Színház az Evita rockoperát.

A produkció részleteit és a teljes szereposztást ide kattintva megtekinthetik a Szerepek menüpont Evita oldalán.

Highslide JS
Musical gála sztárokkal a 15 éves Gyermekrohamkocsiért
2014. ápr. 6. 16:19
Idén már 15 éve, hogy a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat jóvoltából elindult hazánk egyetlen Gyermekrohamkocsija. Az eddig eltelt 15 év alatt a Gyermekrohamkocsi több mint 30.000 bajba jutott kis betegen tudott segíteni. A Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat a 15. születésnapja alkalmából 2014. április 12-én különleges musical gálát szervez. A rendhagyó musical gála sztárfellépői: Szomor György, Kovács Áron, Egyházi Géza, Vastag Tamás, Fésűs Nelly, Feke Pál, Highslide JS
Farkas Gábor Gábriel, Szinetár Dóra és még sokan mások.

További információ és online jegyvásárlás ide kattintva.
Teltház, zajos siker és állótaps Pali soproni koncertjén!
2014. ápr. 3. 14:56
Óriási sikerrel zárult Pali Musical Live koncertje március 29-én a soproni MKB Musical Arénában. A több mint kétórás élő nagykoncerten Pali a musical szerepek elmaradhatatlan felidézése mellett – feltűnt Istvánként (István, a király), Jean Valjeanként Highslide JS

Fotók ide kattintva a galériában!

(A nyomorultak) és Richelieu bíborosként is (Három testőr) – énekelt egy-egy dalt Elton Johntól és a Journeytől, míg a magyar könnyűzene legendái közül többek között Máté Péter, az Illés és Charlie slágerei csendültek fel. A koncert sztárvendégei is kivették részüket a sikerből: Tóth Gabi "Elég volt!" címűs saját slágerét, Serbán Attila a Queen egyik legszebb rockballadáját, Keresztes Ildikó pedig a Három testőr egyik dalát adta elő szóló produkcióként.

A dalok többségének rockos hangszerelése alaposan megdübörögtette a méretes hangfalakat. Amint Pali is megjegyezte: "Hangerőben nincs hiány!" A vizuális élmény is különlegesre sikerült, hiszen a hagyományos, színházszerű elrendezéssel szakítva a színpad egészen a nézőtér közepéig benyúlt, így Pali és vendégei a széksorok is között énekelhettek, egészen közeli élményt biztosítva a nézők számára. Pali azonban nem állt meg itt: az LGT "Zenevonat" című slágere közben a zenekar tagjait a nézők közé ülve mutatta be, tovább fokozva a hangulatot a közönség soraiban. A koncert végén a közönség felállva ünnepelte az énekeseket és a zenekart egyaránt.
Musicalinfo: "Ezeket a dalokat énekli koncertjén Feke Pál!"
2014. márc. 25. 19:25
A Musicalinfo cikkében ide kattintva több információt is olvashatnak arról, hogy milyen dalok szerepelnek a soproni koncert programjában.
Cikk és képgaléria a soproni koncert zenekari próbájáról
2014. márc. 23. 20:52
A Viva la Musical cikke és fotógalériája a március 29-i soproni koncert első zenekari próbájáról ide kattintva megtekinthető:

Feke Pál: Musical Live koncert - A zenekari próbán jártunk
2014. az Illés Zenekar 50. évfordulója jegyében: Beatünnep és Tied a világ!
2014. márc. 23. 20:15
"A most 50 éves Illés Zenekar tagjait a szakmai szüleimnek tekintem. Belőlük építkezem, belőlük lettem az, aki vagyok..."

Feke Pál zenei producer

(A sajtótájékoztatón készült képeket ide kattintva megtekinthetik a galériában.)
Highslide JS
BEATÜNNEP - Jubileumi műsor a legendás Illés megalakulásának 50. évfordulójára (Papp László Budapest Sportaréna)

Az Illés története a legismertebb és legjelentősebb karriertörténet a magyar rock-történelemben. 50. éves jubileumát ünnepli most ez a csapat, amely beatünnep lesz a javából. Helyszíne 2014. december 28-án a Papp László Budapest Sportaréna, a jubileumi produkció rendezője pedig Novák Péter.

A Beatünnep egy Illés koncert, ugyan nem a hagyományos értelemben, de mégis az... Természetesen a Beatünnep Szörényi Leventére, Bródy Jánosra és Szörényi Szabolcsra épül, de jönnek mások is...hiszen az 50. évforduló ékes bizonyítéka lesz annak, hogy szinte minden valamirevaló zenekar és előadóművész repertoárjában fellelhető néhány Illés dal.

36 dal hangzik majd el, amelyet a három "Illés-fiú" és a fiatal, huszonéves "palánták", olykor már állócsillagok, valamint saját stílusukra igazítva a jelenleg ismert mainstream és alternatív zenekarok adnak elő. A háttérben a hangzást az Óbudai Danubia Zenekar, valamint 6-tagú rock-szekció és vokál teszi teljessé, a karmester Kesselyák Gergely lesz.

TIED A VILÁG! - Zenés játék, tisztelgés az Illés előtt (Játékszín, Békéscsabai Jókai Színház)

A jubileumi Illés-évfordulóra Szente Vajk könnyed hangvételű, minden korosztály számára érthető, követhető, az Illés legenda részét képező sztori-gyűjteményt fogalmazott 90 percben a színpadra, amely 20 Illés nótát tartalmaz, élő zenekar előadásában, a dobok mögött Szörényi Örssel, és a műfaj jelentős, fiatal színész-énekeseinek közreműködésével. Könnyed, kedves, szórakoztató tisztelgés lesz ez az Illés Zenekar előtt.

A "Tied a világ!" premierje június 20-án lesz a Játékszín színpadán. A színdarab hármas koprodukcióban készül: a Játékszín, a Békéscsabai Jókai Színház és a Zikkurat Produkció közreműködésével. A művet előfutárként számos helyre meghívták már vidékre is, mely kedv-és hangulatcsinálóként alapozza meg a december 28-i Beatünnepet.
Feke Pál: Musical Live koncert - zenekari próba
2014. márc. 19. 19:22
Pali a próbáról: "Elkezdtük a zenekari próbákat a szakma legjobbjaiból összeállított zenekarral. Azt hiszem egy igazán "sokszínű" műsort sikerült összeállítani, Máté Pétertől a Jézus Krisztus Szupersztárig. Highslide JS
Sok meglepetéssel és újdonsággal készülök. Néhány világsláger először fog megszólalni magyar szöveggel. A koncert egy igazi, dinamikus, rockos buli lesz. A három sztárvendéggel is készülünk meglepetésekkel."

További fotók a zenekari próbáról ide kattintva a galériában.
Pulzus TV interjú Palival a soproni koncertről
2014. márc. 17. 19:48
Pali a Pulzus TV Sopron "Szemtől szemben" című műsorának vendége volt, ahol a március 29-i koncertről beszélt. Az interjú megtekinthető YouTube-on:

Áprilisi Spamalot szereposztás
2014. márc. 16. 10:16
Pali a következő időpontokban szerepel a Spamalot áprilisi előadásaiban a Madách Színházban:

Április 4, 5. 15:00 és 6. 19:00

Az időpontokra kattintva a színház honlapján megtekinthetik az előadások napi szereposztását.
Musicalinfo: Villáminterjú Palival
2014. márc. 16. 10:04
A Musicalinfo oldalon villáminterjút olvashatnak Palival, amelyben a soproni koncert előkészületeiről árul el néhány részletet.
Részletek az Evita olvasópróbáról
2014. márc. 12. 21:38
A Soproni Petőfi Színház honlapján az Evita olvasópróbája kapcsán olvashatnak a bemutató részleteiről, valamint néhány fotót is láthatnak a próbáról:

Evita sztárszereposztásban
Képek az Operettsztárok Budán talk showról Palival és Serbán Attilával
2014. márc. 9. 18:36
Március 5-én Pali és Serbán Attila voltak az Operettsztárok Budán zenés talk show sorozat vendégei. Az estről a Viva La Musical Facebook oldalán és honlapján tekinthetnek meg fotógalériát. Highslide JS
Elkezdődtek az Evita próbái Sopronban
2014. márc. 6. 22:28
A Soproni Petőfi Színház április 26-án mutatja be Webber világhírű rockoperáját, melyben Pali Perón szerepét alakítja.

Elkezdődtek a próbák Füredi Nikolettel, Vastag Tamással, Szolnoki Tiborral és a rendező Katona Imrével, valamint a színház csapatával.

A fotók a mai olvasópróbán készültek.


Highslide JS

Highslide JS
Zenés talk show Feke Pállal és Serbán Attilával az Átriumban
2014. febr. 19. 22:46
Március 5-én 19:00 órai kezdettel Pali és Serbán Attila az Operettszínház zenés talk show sorozatának következő vendégei lesznek az Átriumban.

"Feke Pál és Serbán Attila már több darabban játszott együtt, legkiemelkedőbb közös sikereik a Jézus Krisztus Szupersztár két főszerepe, valamint a The Blues Brothers Show, melyet két éve nyáron mutattak be hatalmas sikerrel a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. Külön-külön is számtalan sikerprodukció főszereplői. Pali a Miss Saigon és a Veled, Uram!, Attila pedig az Oltári srácok és az Elfújta a szél főszerepében látható színházunkban.

Talán csak kevesen tudják, hogy 12 éve legjobb barátok. A "Zenés talk show Budán" előadássorozat keretén belül bepillantást nyerhetnek Pali és Attila magánéletébe, barátságukba, valamint megszólalnak ismert musical és rockopera részletek élő zongorakísérettel.

Az est házigazdája és beszélgetőtárs: Csonka András"

Highslide JS
Februári és márciusi színházi előadások
2014. febr. 11. 17:20
Pali februárban és márciusban a következő időpontokban szerepel az Operettszínház és a Madách Színház előadásaiban:

Poligamy: február 26, 27, március 2. 15:00 és 19:00
Veled, Uram!: március 15 és 16. 19:00
Március 29-én Feke Pál: Musical Live nagykoncert Sopronban
2014. febr. 11. 17:05
Március 29-én 19:00 órai kezdettel Feke Pál: Musical Live nagykoncert lesz a soproni MKB Arénában.

A látványos koncerten filmzenék, világslágerek és musicalrészletek szólalnak meg rockos hangszerelésben. Az este sztárvendégei Tóth Gabi, Keresztes Ildikó és Serbán Attila lesznek.

Jegyek már kaphatók! Online jegyvásárlás ide kattintva.
Highslide JS