Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

AKTUÁLIS PRODUKCIÓK
HÍREK
FEKE PÁL HIVATALOS HONLAPJA
A nyomorultak - Pali májusi előadásai
2016. ápr. 20. 22:55
Pali május 2. és 21. között nyolc alkalommal áll színpadra A nyomorultakban a Madách Színházban. Az időpontok megtalálhatók a naptárban.
Bemutatták A nyomorultakat
2016. ápr. 19. 19:18
Április 15. és 17. között hármas bemutatón léptek színpadra A nyomorultak szereplői a Madách Színházban, amelyek közül Pali a vasárnap esti premieren játszotta Javert felügyelőt. A bemutató tapsrendjéről és az előadást követő fogadásról fotógalériát és videót tekinthetnek meg:

Viva la Musical galéria
RTL Klub: Az idei év egyik legjobban várt zenés előadása
Két nap A nyomorultak bemutatójáig
2016. ápr. 13. 22:16
Péntektől vasárnapig három estén át zajlanak a Madách Színházban A nyomorultak premier előadásai. A színház Facebook oldalának visszaszámláló videósorozatában ezúttal a Javert felügyelőt alakító színészek, Pali mellett Egyázi Géza és Debreczeny Csaba beszélnek a musicalről és a szerepről:

Les Misérables - A nyomorultak - Még két nap
A nyomorultak bemutató és további előadás időpontok
2016. ápr. 6. 21:03
Pali április 17-én, vasárnap áll színpadra Javert felügyelő szerepében A nyomorultak premierjén a Madách Színházban. Pali további áprilisi előadásainak időpontjai megtalálhatók a naptárban.
Shrek sajtótájékoztató
2016. márc. 14. 16:32
Sajtótájékoztató keretében mutatkoztak be a Shrek musical főbb szereplői, immár teljes sminkben és jelmezben. Az eseményről illetve a színfalak mögötti munkáról az RTL Klub Fókusz című műsora számolt be:

Videó: Így születik Shrek
Megkezdődtek a próbák A nyomorultak kőszínházi premierjére
2016. márc. 10. 19:55
Alig több, mint egy hónap van hátra A nyomorultak kőszínházi bemutatójáig a Madách Színházban. Ez alkalomból közönségtalálkozón vettek részt az előadás főszereplői. Az alábbi videón ebből láthatnak részleteket. Elkészültek a musical plakátjai is, amelynek fotózásába is bepillanthatunk az összeállításban.

Videó: Les Misérables - A próbakezdés
Highslide JS
Véradáson vettek részt az Operettszínház sztárjai
2016. jan. 28.
Pali mellett Polyák Lilla, Mészáros Árpád Zsolt, Gömöri András Máté és Dolhai Attila is ellátogatott a Magyar Vöröskereszt véradására a Jégteraszra. A hírességek fontosnak tartották a részvételt, tudva, hogy egy véradással akár három betegen is segíthetnek. (Bővebben a starity.hu oldalon.)
20 centis ciipőben áll színpadra Shrekként Feke Pál
2015. dec. 23.
Pali a Femina.hu-nak arról beszélt, hogy az énekesi kihívások mellett mi mindennel kell készülnie Shrek szerepére: több órás sminkelés vár rá és meg kell tanulnia 20 centis cipőben járni és táncolni. (Bővebben ide kattintva a Femina.hu-n)

A nagyszabású produkció előkészületeibe a Shrek musical YouTube csatornáján kaphatnak bepillantást.
Feke Pál: Sentimento koncert Sopronban
2015. nov. 29. 21:33
December 30-án Pali Sentimento címmel ad koncertet a Soproni Petőfi Színházban. A meghitt hangulatú esten elektro-akusztikus hangszerelésben csendülnek fel Pali számára fontos, meghatátozó, egyben a közönség által kedvelt dalok.

A koncertről bővebben a színház honlapján olvashatnak.
Highslide JS
Megelevenednek a Shrek főszereplői: plakát és videók
2015. nov. 29. 21:18
A Shrek musical hivatalos plakátján és ajánló videójában először láthatják Shrek, Fiona és a Szamár bőrébe bújva a főszerepeket játszó színészeket: Palit, Szinetár Dórát és Csonka Andrást.

A musical honlapján további videókat tekinthetnek meg a maszkok, jelmezek, díszletek készítéséről, valamint a plakátfotózásról.
Highslide JS

Shrek musical előkészületek
2015. nov. 3. 23:11
Már javában zajlanak a Shrek musical előkészületei a 2016. májusi bemutatóra. Shrek maszkját a nemzetközileg elismert és számos hollywoodi filmben közreműködő Pohárnok Iván maszkmester készíti. Erről bővebben ide kattintva a Színház.hu cikkében olvashatnak.

A musical plakátjához készült a napokban fotósorozat Nánási Pál stúdiójában. A fotózásról Pali Facebook oldalán láthatnak néhány képet.
Délutáni előadások az István, a király turnén
2015. aug. 28. 21:49
Az érdeklődésre való tekintettel az István, a király országos turnéja több helyszínen is délutáni előadásokkal bővült. A közönség kétszer is láthatja a koncertet október 3-án Miskolcon, október 10-én Szombathelyen, október 17-én Győrben, valamint november 7-én Pécsen.

Az időpontok és jegyvásárlási linkek megtalálatók a naptárban.
Két teltházas előadáson mutatták be az István, a királyt a Királydombon
2015. aug. 26. 11:20
Két estén, közel tízezer néző előtt mutatták be az István, a király 2015-ös koncertszínházi előadását, amelyet 32 évvel a bemutató után újra az eredeti helyszínen a Királydombon láthatott a közönség.

Az előadásról megjelent írások közül néhányat az alábbi linkeken olvashatnak:

Magyar Nemzet: Királydomb újratöltve
Zene.hu: Ízléssel és mértékkel: István, a király 2015
Hír24: Istvánban Kádárt, Koppányban Nagy Imrét látták
Videó: Zajlanak az István, a király próbái
2015. aug. 1. 15:38
Hetek óta próbálnak az István, a király szereplői és alkotói a rockopera augusztus 19-ei királydombi előadására. A próbafolyamatból Pali segítségével kaphatnak rövid ízelítőt.
Shrek nyereményjáték a musical Facebook oldalán
2015. júl. 22. 20:02
A Shrek musical Facebook oldalán nyereményjátékban vehetnek részt. Pályázni ötletes "Shrek-menüvel" lehet, amelyet Pali és Szente Vajk rendező is megkóstol a nyertes jelenlétében. A beküldési határidő július 31.
Megkezdődtek az István, a király próbái
2015. júl. 7. 22:58
Az első olvasópróbával megkezdődtek a királydombi István, a király próbái. Novák Péter rendező elmondása szerint ezúttal koncert-színházként, oratórikus feldolgozásban láthatja a közönség a Szörényi-Bródy rockoperát. A próbán részt vett az előadás valamennyi szereplője, köztük Pali is. (Bővebben a szinhaz.hu cikkében.)

Pali és Varga Miklós a TV2 Mokka című műsorának vendégei voltak, és az új előadásról beszélgettek: Legendák és fiatal tehetségek viszik színpadra az István, a királyt
Videó: "Koppány kemény feladat" - Pali a 2015-ös István, a királyról
2015. jún. 28. 23:28
Az István, a király 2015-ös előadássorozatának Facebook oldalán videót tekinthetnek meg, amelyben Pali a különleges koncertszínházi változatról és Koppány szerepéről beszél. Az előadást augusztus 18-án és 19-én láthatják a Királybombon, majd az ősz folyamán az ország számos sportcsarnokában.

Highslide JS
"Shrek-fát" ültettek a musical szereplői
2015. jún. 6. 0:44
Elkezdődött a Shrek éve: kevesebb mint 12 hónap van hátra a musical bemutatójáig. A Környezetvédelem Napja alkalmából ültettek el egy Gingko Biloba fát a musical szereplői, köztük Pali.

Highslide JS
Különleges Spamalot előadás a Madách Színházban Eric Idle tiszteletére
2015. jún. 6. 0:28
Highslide JSJúnius 1-jén rendkívüli Spamalot előadást láthatott a Madách Színház közönsége a musical alkotói, Eric Idle társszerző, valamint John Du Prez zeneszerző tiszteletére. Az előadás során a musical több szereposztása, köztük Pali is színpadra állt, a második felvonásban pedig Eric Idle is a közönség elé lépett. A különleges produkció hatalmas sikert aratott. A Madách Színház legközelebb novemberben tűzi műsorára a Monty Python musicalt.

Az előadás során készült fotók megtekinthetők a Madách Színház és a Viva la Musical Facebook oldalán.